Star Stable Nadia -

Fem gratis hästspel att spela

Länk | Allmänt |2015-01-07 | 12:00:00 | Kommentarer: 1

När man har tråkigt och väntar på att spelet ska öppna efer en extra lång uppdatering så kan det vara kul att variera med något annat spel. Då är det perfekt med spel som man kan spela gratis på internet utan att ladda ner en massa onödiga saker om man inte vill. Andra spel kan ju också vara roliga att variera med om SSO börjar kännas lite långtråkigt. Sedan kan jag lova att efter att ha spelat några gratisspel på internet så tycker man nog om SSO lite bättre efter det. Inga av dom här spelen är särskilt bra eller roliga egentligen, mer som något man kanske spelar en gång. Men det är faktiskt värt att prova lite annat ibland, så här listar jag några gratis internetspel som jag själv tycker är roliga! Alla är självklart hästspel eller har något med hästar att göra.
 
Horse Jumping 2 - ggg.se
Horse Jumping 2 är ett helt vanligt klassiskt hästspel. Man hoppar en liten hinderbana, duchar och borstar hästen, matar hästen, mockar och katsar hovarna. Man kan välja att spela på olika nivåer: Easy, Medium och Hard. 
Gafiken är inte jättebra, den är ungefär vad man kan förvänta sig av ett sådant spel. Man tröttna ganska snabbt, men spelet är helt okej att spela en liten stund.
 
Robot-enhörning: Heavy metal - spela.se
Det här spelet är ungefär som "Unicorn Dash" som var ett av mina favorit mobilspel för ett par år sedan. Själva spelet är väldigt enkelt, hoppas och "dasha" (använd dina magiska krafter och krossa saker i sin väg) med hjälp av Z och X. Det är alltså inte speciellt avancerat, men man kan spela länge och man blir verkligen beroende. Vädligt roligt helt enkelt!
 
Charger Escape - ggg.se
Ett spel där man ska hjälpa en häst att rymma. I det här spelet behöver man tänka lite, man får många ledtrådar så att det går att lösa. Ett spel som många säkert har spelat när dom har varit minde, det gjorde i alla fall jag. För några år sedan så kunde jag inte lösa det, men nu går det bra ;)
 
Horse eventing 3 - ggg.se
Det här är ett roligt spel med fin grafik för att vara ett spel man spelar online på en hemsida. Spelet har westerntema och man kan tävla i grenarna cutting, barrel race och dressyr. I cutting, som är den svåraste och tårkigaste, så ska man styra en kalv mellan olika kontroller. I barrel race så ska man rida runt tunnor så snabbt man kan, men ibland kommer det även tunnor som man ska hoppa över. Det är alltså typ en blandning mellan Barrel Race och banhoppning. Dressyren är som dressyr brukar vara i hästspel. Man klickar på pilangenterna i rätt ögonblick och så. Fast en sak skiljer, och det är att ryttaren springer bredvid hästen, vilket är sjukt konstigt. Det är inte frihetsdressr heller eftesom att hästen har all utrustning och att ryttaren ibland håller i tygeln.
Man ska ju såklart också mata och borsta sin häst. En annan rolig sak är att man kan byta hästfärg och kläder. Det finns inte så jättemycket grejer att välja på, men de finns i många fina färger.
 
 
Riding club championships - Facebook
Egentligen så måste man ladda ner det här spelet, det gör man enkelt bara via spel i facebook, men jag var ändå tvungen att ta med det. Jag har skrivit om det på bloggen tidigare, för det är faktiskt ett rätt roligt spel. Man får bestämma hur hästen och ryttaren ska se ut och man kan köpa kläder och utrustning, även om det är väldigt dyrt. Men det roligaste är att man kan bygga egna banor som man själv kan rida sedan.
Man kan även rida färdiga banor, tävla mot andra, chatta med andra, ta hand om sin häst och en massa mer. Man kan även rida fritt i en paddock och se med olika kameravinklar. Ett bra spel helt enkelt!
Det är dock väldigt långa laddningstider och så kan hästens energi ta slut, vilket gör att man inte kan spela hur länge som helst. Det är inte så bra, men trots nackdelarna är spelet ändå värt att prova.
 
 
 
 



  Sofie Dolphinknight

Åh tack! Bra tips :D

Svar: tack :D hoppas tipsen blir användbara :)
Nadia Moonnight

2015-01-10|15:35:13 | http://sofiejorvik.blogg.se



                     



Kommentera här!
Namn:
Kom ihåg mig

Mail:


Bloggadress:


Kommentar:

 

Välkommen till min blogg!







Lily Rainstorm
StarStableWorld.se